Over ons

Familie Hendriks heet u graag van harte welkom in vakantie villa Bella Looi

Zelf wonen wij met ons gezinnetje bestaande uit 2 dochters van 9 en 8 jaar, al ruim 15 jaar samen in Wellerlooi. Het is er heerlijk wonen in dat willen wij u graag laten ervaren.

Naast uw gastvrouw, ben ik ook fotografe. Lijkt het u nu leuk om familiefoto’s te maken in onze prachtige omgeving, vraag dan naar de mogelijkheden. Kijk ook eens rustig op mijn website: http://www.sannehendriksfotografie.nl

Beleef Noord-limburg

In Nationaal Park De Maasduinen vindt u rust, ruimte, gezelligheid, sportiviteit en bovenal een prachtig glooiend landschap om van te genieten.

Wat zeggen onze bezoekers

 • Een geweldig vakantievilla; schoon, ruim, in alle opzichten goed verzorgd! Een vriendelijke en gastvrije ontvangst. Kortom een echte aanrader!

  Willem L. Zoetermeer
 • Een warm en gezellig onderkomen als uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten, autoritjes door het Noord-Limburgse land. We hebben genoten.

  Esther J. Rotterdam
 • Erg schoon en goed onderhouden villa. Heerlijke tuin met veel privacy en een groot zwembad om in te relaxen. We zijn helemaal tot rust gekomen.

  Jaqueline M. Woerden
 • Een Heerlijk verblijf gehad in Bella Looi. De 2 kids hebben zich goed vermaakt in het zwembad. Met het nationaal park de Hamert en Toverland in de buurt heeft iedereen zich vermaakt.

  Fam. Lemmen Harderwijk

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Onze gegevens

Fam. Hendriks
Kruisstraat 4
5856 AE Wellerlooi
info@bellalooi.nl
+0031 (0) 648616895

Neem contact op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.