Prijzen Bella Looi

De vakantiewoning is geschikt voor max 6 personen.  ( 2 x 2 persoonsbed, 1 x stapelbed van 80×200 cm)

Genoemde prijzen hieronder zijn per week voor de gehele vakantie woning.  Inclusief het gebruik van het zwembad ( open van 1 april t/m 1 oktober) en de jacuzzi.

Hoogseizoen (juni juli en augustus) verhuur per week euro 1535,-
Nevenseizoen (Mei, september en alle overige schoolvakanties ) verhuur per week euro 1315,-
Laagseizoen (alle overige perioden) verhuur per week euro 1100,-

In het laagseizoen is het mogelijk de woning te huren vanaf minimaal 3 nachten.   Lang weekend vrijdag t/m maandag in het laagseizoen 425,- euro

Let op: per reservering berekenen wij voor de eind schoonmaak euro 45,-  Bij aankomst zijn Uw bedden opgemaakt.( n.a.v. het aantal gereserveerde personen)  Bad en handdoeken  dient u zelf mee te brengen.  Een wasmachine is aanwezig.

Heeft u vragen over de luxe vakantievilla, of wilt u direct reserveren? Wij zijn bereikbaar via het contactformulier onder aan deze pagina. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op: +0031 (0) 648616895 of via het email adres info@bellalooi.nl

Extra info

Let op! vanaf 2023 zullen aankomstdagen veranderen van de zaterdagen naar de vrijdagen.  Aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur, vertrek vrijdag 10.00 uur. 

De aanbetaling bij reservering is euro 100,-. De restant huursom behoeft pas 6 weken voor aanvang gebruik te worden overgemaakt.

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid update 1-6-2022

 • Juni nog vrij
 • Schoolzomervakantie volledig volgeboekt.
 • vanaf 20 augustus weer beschikbare weken
 • 3 t/m 10 september volgeboekt.

n.b. Op diverse sites wordt, soms buiten ons medeweten, informatie verstrekt over onze vakantiewoning.
De op deze site vermelde informatie is in alle gevallen maatgevend.

Beleef Noord-limburg

In Nationaal Park De Maasduinen vindt u rust, ruimte, gezelligheid, sportiviteit en bovenal een prachtig glooiend landschap om van te genieten.

Wat zeggen onze bezoekers

 • Een geweldig vakantievilla; schoon, ruim, in alle opzichten goed verzorgd! Een vriendelijke en gastvrije ontvangst. Kortom een echte aanrader!

  Willem L. Zoetermeer
 • Een warm en gezellig onderkomen als uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten, autoritjes door het Noord-Limburgse land. We hebben genoten.

  Esther J. Rotterdam
 • Erg schoon en goed onderhouden villa. Heerlijke tuin met veel privacy en een groot zwembad om in te relaxen. We zijn helemaal tot rust gekomen.

  Jaqueline M. Woerden
 • Een Heerlijk verblijf gehad in Bella Looi. De 2 kids hebben zich goed vermaakt in het zwembad. Met het nationaal park de Hamert en Toverland in de buurt heeft iedereen zich vermaakt.

  Fam. Lemmen Harderwijk

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Onze gegevens

Fam. Hendriks
Kruisstraat 4
5856 AE Wellerlooi
info@bellalooi.nl
+0031 (0) 648616895

Neem contact op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.